25.12.2019
DS 7 Crossback: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

DS 7 Crossback: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

Преміальний французький бренд DS Automobiles з’явився у 2015 році, і вже незабаром, у 2017, світу було презентовано його першу модель –  кросовер DS 7 Crossback.  Вибір саме такого типу кузова зовсім не випадковий, адже зараз такі автомобілі перебувають на піку популярності. Чималу увагу розробники звернули і на дизайн новачка, адже він повинен бути не тільки оригінальнім, а до того ж казати про приналежність до люксового сегменту.

Силует у DS 7 Crossback доволі класичний, але щедро прикрашений цікавими елементами. Такими, наприклад, як передні LED-фари. Кожна з них має три окремі модулі, що створюють оригінальний світовий візерунок перед кросовером, ще тільки тоді, як водій відчиняє його. У русі, в свою чергу, вони відмінно освітлюють дорогу та завдяки адаптивності не засліплюють зустрічні машини.

Ще одна риса, по якій можна вирізнити DS 7 Crossback – це денні ходові вогні, які тонкими вертикальними смужками простяглися по краях бампера. В оздобленні передньої частини багато хрому, а решітка радіатора вирізняється своєю фактурністю.

 

В салоні автомобіль також до найменшої дрібниці ретельно продуманий. Масивна передня панель трохи вигнута перед водієм та переднім пасажиром та разом із центральною консолью створює затишок. Перед водієм два великих екрани з діагоналлю 12 дюймів, які готові надати максимум інформації. Дуже цікаво виконано кнопки і перемикачі, частина з яких є сенсорними. Родзинкою інтер’єру є стрілковий годинник, що автоматично відкривається на торпедо. В усьому тут відчувається шик, який так полюбляють французи.

Кросовер побудований на модульній передньопривідній платформі ЕМР2. Та на відміну від інших моделей концерну PSA, що використовують цю платформу, DS 7 Crossback має незалежну багатоважільну задню підвіску. Родзинкою ходової частини є електронно керовані амортизатори, що дозволяють швидко змінювати налаштування підвіски від комфортної до спортивної через вибір відповідного режиму. Крім того, підвіска кросоверу є адаптивною – під час руху (працює на швидкості до 130 км/год) вона сканує дорожнє покриття перед машиною і відповідним чином підлаштовує під нього работу амортизаторів.

В Україні модель DS 7 Crossback пропонується з надзвичайно ефективним 2,0-літровим турбодизелем. Він розвиває потужність у 190 к.с. та 400 Нм тяги і агрегатується з 8-ступеневою АКП. При цьому витрати пального DS 7 Crossback більше, ніж помірні. У міському режимі преміальний кросовер споживає лише 5,6 л./100 км.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.