26.12.2019
Lexus UX: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

Lexus UX: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

За своєю концепцією, компактний кросовер Lexus UX створений для молодих людей, які не уявляють свого життя без постійного руху.

У розробці нового Lеxus UX дизайнери застосували японську архітектурну концепцію «Енгава»: плавний перехід панелі приладів в лінію капота забезпечує прекрасну оглядовість, а низьке розташування передніх сидінь повинно справляти враження, як від спортивного купе. З перших поглядів японський кросовер привертає до себе увагу, адже його стрімкий силует, динамічні лінії та характерний стиль бренду виглядають сміливо та модно. Не менш вражаюче модель UX виглядає і з корми, адже задні ліхтарі мають неповторний дизайн та поєднані між собою, утворюючи вночі дуже виразне підсвічування.

Творці кросовера приділяли багато уваги безпеці новинки. Наприклад, комплексна система безпеки “Lеxus Safety System +” другого покоління включає систему запобігання зіткнень PCS (Pre-Collision System). Тепер вона здатна розпізнавати пішоходів навіть у темряві, а також велосипедистів вдень.

Під капотом кросовера UX 200 розташувався 2-літровий бензиновий мотор, що розвиває 150 к.с. У гібридної модифікації UХ 250h він видає «на гора» 146 к.с., але при цьому в парі з ним працює електромотор. Тож сумарна потужність гібридного силового агрегату досягає 184 л.с., що дозволяє такому UX досягати першої “сотні” за 8,5 секунди.

Незалежно від версії, момент від двигуна до коліс передається через безступінчату трансмісію. На українському ринку Leхus UX доступний в чотирьох комплектаціях: Eco, Business, Launch і F-Sport. І, доречі, на сьогодні це самий доступна модель в лінійці Лексус.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.