02.01.2020
Mitsubishi L200: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

Mitsubishi L200: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

Модель L200 з’явилася в модельному ряді Mitsubishi у далекому 1980 році. Стилістика рестайлових L200 витримана в новому фірмовому стилі Dynamic Shield. Ключові зміни зовнішності – це масивна решітка радіатора і дворівнева оптика головного світла. Остання, до речі, доступна як у версії з класичними галогеновими лампами, так і в повністю світлодіодному виконанні. Під час рестайлінгу в салоні з’явилося нове кермо, оновлена комбінація приладів, поліпшені матеріали оздоблення та сучасніша інфорозважальна система Mitsubishi Connect.

В арсеналі оновленого Mitsubishi L200 дві версії турбодизеля 2,4 л потужністю 154 або 181 к.с., а крутний момент становить відповідно 380 або 430 Нм. Коробка передач пропонується як механічна, так і автоматична. Обидві – 6-ступеневі. Завдяки цьому навіть у місті завод заявляє витрату пального до 9,9 л./100 км. Два ключові моменти для пікапа – вантажопідйомність та прохідність, і для прохідності важливі такі ключові моменти: кліренс та система повного приводу. І тут L200 є чим пишатися. Окрім дорожнього просвіту до 22 см, Mitsubishi пропонує два варіанти повнопривідної трансмісії на вибір: EASY SELECT 4WD (для базової комплектації) і SUPER SELECT 4WD – II (для комплектацій Intense, Instyle та Ultimate).

Найбільш доступна версія Invite. У ній машина пропонується з механічною КП. Але при цьому в списку оснащення є все, щоб виконати роботу і не відчувати себе обділеним функціональністю і комфортом.
Для L200 Invite пропонується суворий набір: повний привід Easy Select part time 4WD і примусове блокування заднього міжколісного диференціала. Міжосьовий диф блокувати немає потреби, адже в Easy Select part time 4WD його просто немає. Тому на твердому покритті повний привід просто відключають.
У найпростіший рівень оснащення Invite входять заводські бризговикі, буксирувальний гак, гаки для кріплення вантажу в кузові, захист двигуна. Зовні машина виглядає так само симпатично, як і багатші версії, адже передній бампер навіть базової версії забарвлений в колір кузова і оснащений хромованою накладкою, хромованою решіткою радіатора і дверними ручками.


Що стосується опцій для комфорту і практичності, то в розпорядженні власника базового виконання Invite кондиціонер, передні сидіння, оснащені підігрівом, підлокітник є як між передніми кріслами, так і на задньому дивані, само собою електросклопідйомники всіх дверей, підігрів дзеркал.
Питання безпеки теж на висоті. З огляду на, що Mitsubishi L200 розрахований на роботу на дорогах з не найкращим покриттям, наявність таких систем як антипробуксовочная TCL, система допомоги при старті в гору Hill Start Assist System, система стабілізації курсової стійкості Active Stability Control і навіть система стабілізації при буксируванні причепа TSA – частина обов’язкового пакета оснащення.


Вже з другого рівня оснащення Intense в списку оснащення з’являються просунута система повного приводу з міжосьовим діфом Super Select 4WD, 18-дюймові легкосплавні колісні диски, датчики світла і дощу, кольоровий дисплей на панелі приладів, шкіряна обробка рульового колеса, круїз і клімат контроль і просунута аудіосистема і навіть підігрів рульового колеса. Одним словом, версія Intense виглядає як найзбалансованіша з точки зору ціни і оснащення. За одним лише винятком – автоматична коробка передач. Вона з’являється в наступній версії – Instyle.
Комплектація Instyle відрізняється крім «автомата» ще й повністю світлодіодна оптика, задній бампер з підніжкою, вже двозонний клімат контроль, камера заднього виду і система безключового доступу.
А чому ж тоді відрізняється топова комплектація Ultimate? У неї в системі повного приводу Super Select з’являється Mitsubishi offroad traction control з чотирма режимами, система допомоги при спуску з гори Hill descent control, електропривод регулювань водійського крісла і обробка салону шкірою.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.