05.02.2021
Визначено 10 авто-фіналістів акції «Автомобіль року в Україні 2021»

Визначено 10 авто-фіналістів акції «Автомобіль року в Україні 2021»

31 січня 2021 року  Громадське журі завершило голосування на сайті autoroku.ua . За його підсумком та після проведеного аудиту компанією Бейкер Тілі визначено10 авто-фіналістів акції «Автомобіль року в Україні 2021», серед яких Експертне журі протестує та віддасть свої голоси для визначення переможців у двох головних номінаціях– «Легковий автомобіль 2021» та «Кросовер/SUV 2021». Перелік автомобілів зазначено за алфавітом.

«Легковий автомобіль 2021»

 «Кросовер/SUV 2021»

Audi A4 Audi Q7
Citroen C3 Ford Kuga
Mercedes-Benz E-Class Peugeot 2008
Porsche Taycan Skoda Kamiq
Skoda Octavia Volvo XC40

18-19 лютого також відбудеться тест авто-фіналістів і голосування Експертного журі як у головних, так і додаткових номінаціях. За сумою балів Експертного та Громадського журі буде визначено переможців головних та додаткових номінацій.

Нагадаємо, цього року в акції беруть участь 44 автомобілі, з яких 25 авто бореться за перемогу в головних номінаціях. За результатами голосування Громадського та Експертного журі будуть визначені переможці у головних номінаціях – «Легковий автомобіль 2021» та «Кросовер/SUV 2021”, та у додаткових і спеціальній номінаціях – “Автомобіль преміум сегменту”, “Співвідношення ціна/якість”, “Електромобіль/плагін-гібрид”, “Гібрид”, “Сімейний автомобіль”, “Дизайн”, “Комерційний автомобіль”, “Спортивна модифікація”.

Голосування та підрахунок голосів відбувається під наглядом аудиторської компанії «Бейкер Тілі».

Чи справдилися ваші очікування щодо фіналістів? – напишіть у коментарях на нашій сторінці facebook.com/autoroku

Огляди моделей-фіналістів:

 

 

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.