22.02.2021
Ще ближче до визначення переможців акції «Автомобіль року в Україні 2021»

Ще ближче до визначення переможців акції «Автомобіль року в Україні 2021»

18 лютого 2021 року Експертне журі, у склад якого увійшли 25 експертів, мали можливість протестувати всі 10 автомобілів, які є претендентами на звання Автомобіль року 2021 у головних номінаціях – «Легковий автомобіль 2021» та «Кросовер/SUV 2021».

Також, одразу після тест-драйву Експертне журі, у присутності аудитора компанії Бейкер Тілі, віддали голоси за автомобілі у головних номінаціях, а також у додаткових і спеціальній. Переможців у всіх номінаціях буде визначено за сумою балів Експертного та Громадського журі. Церемонія нагородження переможців планується в кінці березня.

Автомобілі-фіналісти у номінації «Легковий автомобіль 2021»
Audi A4
Citroen C3
Mercedes-Benz E-Class
Porsche Taycan
Skoda Octavia
Автомобілі-фіналісти у номінації «Кросовер/SUV 2021»
Audi Q7
Ford Kuga
Peugeot 2008
Skoda Kamiq
Volvo XC40

Перелік усіх номінацій та учасників зазначено на сайті autoroku.ua

Нагадаємо, цього року в акції беруть участь 44 автомобілі, з яких 25 авто бореться за перемогу у головних номінаціях. Фіналістів у двох головних номінаціях обирала саме громадськість у період з 5 грудня 2020 року по 31 січня 2021. Голосування за додаткові номінації та спеціальну номінацію Громадське журі проводило у період з 5 грудня 2020 року по 31 січня 2021, Експертне журі голосувало під час тест-драйву фіналістів головних номінацій. За результатами голосування як Громадського, так і Експертного журі, будуть визначені переможці у всіх номінаціях.

Головні номінації: «Легковий автомобіль 2021» та «Кросовер/SUV 2021»

Додаткові номінації: «Автомобіль преміум сегменту», «Співвідношення ціна/якість», «Електромобіль/плагін-гібрид», «Гібрид», «Сімейний автомобіль», «Дизайн», «Комерційний автомобіль»

Спеціальна номінація: «Спортивна модифікація»

Голосування та підрахунок голосів відбувається під наглядом аудиторської компанії «Бейкер Тілі».

Деталі щодо проведення акції https://autoroku.ua/pro-akcziyu/

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.