26.11.2019
Третій тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

Третій тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

21 та 22 листопада відбувся третій, заключний попередній тест-драйв «Авто Року 2020» в рамках якого члени експертного журі випробовували новинки автомобільного ринку, що приймають участь в акції «Автомобіль року в Україні».

Цього разу тести було розділено на дві окремі програми. Перший день було відведено на випробовування новинок електромобільності. Ми поставили собі за мету створити умови, за яких журналісти мали змогу випробувати найновіші зразки електромобілів в Україні: преміальний Audi e-tron та демократичний JAC iev7S.

В журналістів була нагода випробувати ходові якості авто, та порівняти їх з конкурентом, що вже завоював собі місце в гаражах покупців Jaguar I-Pace.

Родзинкою нашого тесту електромобілів було те, що окрім самих авто ми знайомили журналістів і з незвичним поки що процесом експлуатації, зокрема – зарядки електромобілів. Ознайомити автомобільних експертів з процесом зарядки, показати різницю між різними типами зарядок, та показати алгоритм заряджання авто на потужній швидкісній зарядці в 50 кВт нам допоміг наш партнер – мережа швидких зарядних станцій Quick Power. Зарядний хаб, де відбувався тест розташовано біля ТЦ “Городок”.

За лічені хвилини потужна станція відновлювала заряд батарей тестових авто. Отож, журналісти могли зповна насолодитись захоплюючою динамікою прискорення електромобілів, не думаючи про витрати енергії.

Другий день випробовувань, що проходили в передмісті Києва в комплексі “Morewell”, був акцентований на тестах автомобілів з підвищеною прохідністю. І діапазон цього «підвищення» був надзвичайно великим: від гламурного кросовера DS7 Crossback, до пікапів JAC T8, Great Wall Wingle7, та Mitsubishi L200 з його славетною системою повного приводу Super Select II.

Яке з авто виглядало ефектніше та виявилось ефективнішим на тестових трасах слідкуйте на нашій сторінці на facebook  та Instagram, а також нашим каналом youtube.

 

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.