22.03.2021

Дивіться церемонію нагородження "Автомобіль року в Україні 2021”

Акція «Автомобіль року в Україні 2021» стартувала 25 липня 2020 року. За результатами наданих заявок від автомобільних компаній дирекція акції сформувала перелік автомобілів-претендентів, та розподілила їх по номінаціях. У цьому році таких номінацій 10. Дві головні номінації: «Легковий автомобіль 2021» та «Кросовер/SUV 2021», 7 додаткових номінацій – «Електромобіль/плагін-гібрид», «Гібрид», «Автомобіль преміум сегменту», «Співвідношення ціна/якість», «Сімейний автомобіль» та «Дизайн», та спеціальна номінація – «Спортивна модифікація». Першим етапом стало голосування громадського журі, що тривало з 5 грудня 2020 до 31 січня 2021 року. За підсумком цього голосування було визначено 10 автомобілів фіналістів, з яких Експертне журі обирало кращих. Голосування Експертного журі відбулося після тесту автомобілів-фіналістів, що відбувся 18 лютого.

І ось нарешті наближається той момент, коли всі ми дізнаємось які автомобілі українці та експерти визнали кращими, гідними звання «Автомобіль року в Україні 2021» 24 березня о 18.00 дивіться церемонію нагородження "Автомобіль року в Україні 2021”.

Церемонія буде проходити в онлайн-форматі та транслюватися наживо на наступних каналах:
Телевізійний канал “Перший автомобільний”
YouTube та Facebook Першого автомобільного
YouTube та Facebook Автомобіль року в Україні
Сайт та Facebook Автоцентр
Нагадаємо, що Перший автомобільний доступний у мережах кабельних
операторів та на платформах Volia, MEGOGO, OLL TV, SWEET.TV, YOUTV

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.