04.11.2019
Mitsubishi L200. Другий тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

Mitsubishi L200. Другий тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

Історія моделі

Модель L200 з’явилась в гаммі Mitsubishi в далекому 1980 році. Зараз випускається вже п’яте покоління L200. У нинішньому році бестселер українського ринку пікапів Mitsubishi L200 отримав оновлення. Рестайлінговий пікап L200 отримав дуже і дуже виразний дизайн. Передня частина виглядає як щит лицаря, що само по собі асоціюється з надійністю і силою.

Стилістика рестайлових L200 витримана в новому фірмовому стилі Dynamic Shield, який також знайомий за моделями Eclipce Cross і оновленим ASX.

Ключові зміни зовнішності, за якими найпростіше впізнати оновений L200 це масивна решітка радіатора і дворівнева оптика головного світла. Вони, до речі доступні як у версії з класичними галогенними лампами, так і в повністю світлодіодному виконанні.

Основні конкуренти:

Ford Ranger

Nissan Navara

Toyota HiLux

Volkswagen Amarok

У моделі L200 є чотири комплектації: Invite, Intense, Instile і Ultimate. Вартість моделі в найбільш простий комлектации Invite модель коштує 812 000 грн. Це чесний трудяга без люксових опцій. Але вже в «базі» машина пропонується з подвійною кабіною (у нас на ринку сінглкеб і кінгкеб не пропонуються) є кондиціонер, система стабілізації курсової стійкості, підігрів передніх сидінь.

Ключові переваги моделі Mitsubishi L200:

  • Яскрава зовнішність

  • Надійність конструкції

  • Наявність вибору систем повного приводу Easy Select та Super Select 

  • Багатий список базового обладнання

  • Просторий салон 

Цікава деталь. Для того, щоб в холоди салон машини прогрівався максимально швидко «пічка» оснащена електричним нагрівачем. Так що чекати коли прогріється дизель нема потреби. А така зручна функція як підігрів керма доступна у всіх комплектаціях, крім Invite.

В ході рестайлінгу в салоні з’явилось нове рульове колесо, оновлена ​​комбінація приладів і поліпшені матеріали оздоблення, та більш сучасна інфорозважальна система.

Що нового?

  • Дизайн передньої частини в стилі Dynamic Shield

  • Оновлена комбінация приладів

  • Покращені матеріали оздоблення салону

  • Сучасна система інфотейманту

В арсеналі оновленого Mitsubishi L200 дві версії двигуна 4N15. Обидва турбодизеля мають однаковий робочий об’єм в 2,4 л, але в залежності від версії потужність становить 154 або 181 к.с., а крутний момент становить відповідно 380 або 430 Нм. Коробка передач пропонується як механічна, так і автоматична. Обидві – 6 ступінчасті. Завдяки цьому навіть в місті завод заявляє витрата палива до 9,9 л

На борт, в прямому сенсі, L200 може прийняти без малого тонну. А для фіксації багажу у відсіку 1,52х1,47х0,47 м передбачено шість гаків по периметру.

Два ключові моменти для пікапа – вантажопідйомність і прохідність. Для прохідності одного лише дорожнього просвіту до 22 см мало. Потрібна ефективна система повного приводу. І тут вже Mitsubishi є чим пишатися і хвалитися.

Для оновленої моделі L200 пропонується два варіанти повнопривідної трансмісії на вибір: EASY SELECT 4WD і SUPER SELECT 4WD – II. Перша простіша і призначена для руху в повноприводному режимі тільки за межами асфальту (пропонується тільки для найпростішій комплектації Invite).

Навіть в простій версії L200 оснащується примусовим блокуванням заднього міжколісного діфференціалу.

 

Система повного приводу SUPER SELECT 4WD – II дозволяє перемикати режими задній / повний привід прямо на ходу (до 100 км / год) і рухатися в режимі 4х4 в тому числі і по дорогах з твердим покриттям. Природно, що в арсеналі повнопривідної трансмісії є варіант вибору заднього, повного приводу і понижений ряд. Для топової версії Ultimate також доступна система MITSUBISHI OFF ROAD MODE, що за допомогою кнопки дозволяєгає адаптувати системи авто для їзди по різним типам бездоріжжя: GRAVEL (гравій); MUD / SNOW (бруд / сніг); SAND (пісок); ROCK (камені). Прерогативою найдорожчій комплектації є також і HILL DESCENT CONTROL (HDC).

 

Розміри Mitsubishi L200
Довжина/Ширина/Висота, мм 5225 (5305)/1815/1775
Колісна база, мм 3000
Кліренс, мм 220

Гамма двигунів
Тип 2.4 DI-D 2.4 DI-D
Конструкція двигуна Дизельний з турбонагнітачем
Подача палива Безпосереднє впорскування
Потужність 154 к.с./3500 об.хв. 181 к.с./3500 об.хв.
Крутний момент 380 Нм/1500-2500 об.хв. 430 Нм/2500 об.хв.
Споживання палива (комб.) 7,9 л/100 км 8,6 л/100 км

Актуальні ціни на модель дивіться на сайті mitsubishi-motors.com.ua

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.