06.05.2021
Огляд оновленого кросоверу Mitsubishi Eclipse Cross 2021

Огляд оновленого кросоверу Mitsubishi Eclipse Cross 2021

Кросовер Mitsubishi Eclipse Cross в 2021 році  пройшов оновлення. Модель отримала більш свіжий дизайн та ряд технічних вдосконалень.

Дизайн

Передня частина отримала тонкі світлодіодні ходові вогні, оновлені блоки світлодіодних фар ближнього, дальнього світла і протитуманних фар, а ще унікальну сітчасту решітку радіатора з темним тонуванням. Позаду встановлені нові ліхтарі і спойлер, які підкреслюють суцільне вікно у дверях багажника. Завдяки цьому вдалося забезпечити кращий огляд для водія, а також збільшити корисний об’єм багажного відсіку.

Салон

Інтер’єр Eclipse Cross 2021 також отримав ряд оновлень. Для українського ринку кросовер пропонується з комбінованою обробкою сидінь – на основі замші та екошкіри. Залежно від рівня комплектації передбачена і повністю шкіряна оббивка крісел салону.

Крім того, на додаток до звичайного чорного пропонується салон у стильному світло-сірому кольорі. На передній панелі встановлена мультимедійна система Mitsubishi Connect 2 з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і можливістю підключення смартфона. Система дозволяє залишатися завжди на зв’язку, дзвонити, писати повідомлення і вибирати музику за допомогою голосових команд. Звикли користуватися улюбленими додатками навігації? Не проблема. Система виведе їх на екран мультимедіа.

Двигуни та шасі

Комплектації нового Eclipse Cross 2021 доступні з переднім і повним приводом. Розумна система повного приводу Super-All Wheel Control робить управління нового Eclipse Cross більш ефективним і впевненим. Водій може вибирати різні режими відповідно до дорожніх умов. Так, звичайний режим «Normal Mode» призначений для щоденного використання за хороших дорожніх умов. Зимовий режим «Snow Mode» покращує стабільність руху автомобіля на слизьких поверхнях – засніжених дорогах та на льоду. Нарешті режим «Gravel» покращує керованість на бездоріжжі, рівномірно розподіляючи крутний момент між передньою та задньою осями.

Кросовер Mitsubishi Eclipse Cross    у всіх комплектаціях оснащений системою керування вектору тяги AYC (Active Yaw Control), яка відповідає за  перерозподіл гальмівних зусиль між передніми лівим та правим колесами. Eclipse Cross неначе “вгвинчується” в поворот, чітко слідуючи траєкторії, заданій водієм. Отримуючи інформацію з датчиків положення керма і педалі акселератора, система прикладає необхідне гальмівне зусилля до переднього внутрішнього, щодо повороту, колеса, і врешті-решт дозволяє чітко пройти поворот, покращуючи керованість автомобіля в цілому.

Новий Eclipse Cross пропонує 2 варіанти двигунів. Вже відомий 1,5-літровий турбомотор 4В40 пропонує потужність 110 кВт або 150 к.с. та крутний момент 250 Нм, що досягається у широкому робочому діапазоні  (2 000-3 500 об/хв) завдяки фірмовій системі MIVEC для регулювання фаз газорозподілу. Другий варіант – 2-літровий бензиновий атмосферний двигун 4В11 добре зарекомендував себе на інших моделях Mitsubishi завдяки своїй надійності. Максимальна потужність складає 110 кВт або 150 к.с., крутний момент дорівнює 198 Нм. Обидва двигуни працюють у парі з CVT-варіатором.

Ціна та початок продажу

Автомобіль Mitsubishi Eclipse Cross 2021 модельного року в Україні буде доступний в трьох варіантах.

Mitsubishi Eclipse Cross Invite оснащений атмосферним 2-літровим двигуном, переднім приводом та системою AYC, трансмісією CVT-варіатор. Комплектація передбачає 16-дюймові легкосплавні колісні диски, кольоровий  дисплей панелі приладів, датчики світла та дощу, круїз-контроль, функція контролю тиску в шинах, та ін. Вартість Eclipse Cross у комплектації Invite стартує від 659 000 грн.

Mitsubishi Eclipse Cross Intense пропонується з атмосферним 2-літровим двигуном, переднім приводом, системою AYC і також з CVT-варіатором. У комплектацію автомобіля додані сім подушок безпеки, 18-дюймові легкосплавні колісні диски, світлодіодні (LED) фари і ліхтарі, мультимедійна система Mitsubishi Connect 2 з 8-дюймовим дисплеєм, підігрів лобового скла, підрульові пелюстки, клімат-контроль на дві зони (водій / пасажир), пакет преміум екстер’єру, рейлінги, паркувальне гальмо з електроприводом і ін. Вартість Eclipse Cross у комплектації Intense стартує від 759 000 грн.

Топова комплектація Mitsubishi Eclipse Cross Ultimate пропонується з турбованим 1,5-літровим двигуном, повним приводом S-AWC, системою AYC і з CVT-варіатором. Максимальна комплектація також оснащена сидіннями з шкіряною обшивкою і електроприводом, аудіосистемою MPSS, панорамним скляним дахом, системою кругового огляду, проекційним дисплеєм Head Up Display і передовими системами безпеки. Вартість Eclipse Cross в комплектації Ultimate стартує від 929 000 грн.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.