07.10.2021
8 жовтня Експертне жюрі протестує ще 11 автомобілів-учасників

8 жовтня Експертне жюрі протестує ще 11 автомобілів-учасників

У липні стартувала акція «Автомобіль року в Україні 2022» і вже завтра, 8 жовтня, відбудеться другий попередній тест-драйв автомобілів-претендентів на звання АвтоРоку. Випробовувати характеристики новинок українського автомобільного ринку буде Експертне журі, що складається з провідних автожурналістів і галузевих фахівців.

Цього року акція «Автомобіль року в Україні» прямує до рекорду. Остаточний перелік новинок лише формується, та вже відомо, що їх кількість сягає майже сотні. Нагадаємо, в акції братимуть участь усі авто, представлені в Україні до 25 листопада 2021 року.

Отже, на другий тест-драйв приїдуть такі моделі:

Citroen C3 Aircross

Citroen C4

DS7 Crossback E-Tense

Haval H6

Honda Jazz

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-EQ EQA

Mitsubishi Eclipse Cross

Opel Mokka

Peugeot 5008

Subaru Outback

За переліком можна зрозуміти, що ринок нових авто остаточно захопили кросовери. Цікаво, що в тесті буде представлений новий Citroen C4, який поєднує в собі риси хетчбека та кросовера. Не обійшли увагою і високотехнологічні електромобілі та гібриди.

Слідкуйте за анонсами на сайті і на Youtube каналі “Автомобіль Року в Україні”.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.