12.08.2019
Автомобіль року в Україні 2020: перший тест-драйв. Citroen Berlingo

Автомобіль року в Україні 2020: перший тест-драйв. Citroen Berlingo

Новий Citroen Berlingo увібрав в себе все краще, що є в арсеналі конструкторів бренду. Новинка стала ще зручніше в повсякденному експлуатації, а ще отримала величезну кількість передових систем для забезпечення високого рівня комфорту і безпеки.

 

Новий Berlingo доступний в двох варіантах – L1 (4,4 м) або L2 (4,75 м). Обсяг багажник в залежності від довжини варіюється від 775 л до 4000 л, а з третім рядом сидінь при довжині L2 залишається цілих 322 л корисного простору. Нарешті, традиційно для сучасних моделей Citroen, Berlingo радує широкими можливостями персоналізації: широкий вибір кольорів кузова і колісних дисків, додаткові «кольорові пакети», а також широкий список опцій.

 

 

Для Citroen Berlingo пропонується перевірений мотор 1,6 HDi 92 в парі з 5-ступінчастою МКП. Любителів динамічної їзди і максимального комфорту порадує потужний 1,5-літровий дизель BlueHDi 130 останнього покоління в парі з новітньої 8-ступінчастою АКП серії ЕАТ8, який відповідає найжорсткішим нормам токсичності Євро-6 і відрізняється гранично низькою витратою палива.

 

 

Уже в базовій комплектації Feel для новинки пропонується ESP, систему допомоги при підйомі Hill Start Assist, фронтальні подушки безпеки, кондиціонер, електричні склопідйомники передніх дверей, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і обігрівом, радіо з 6-у динаміками і USB-портом, Bluetooth , система автоматичного включення фар і т.д.

 

 

Окремо відзначимо спеціальний пакет XTR, який створений для любителів пригод і особливо вибагливих клієнтів: особлива обробка колірними акцентами кузова і салону, 17-дюймові легкосплавні диски Spin, логотипи XTR.

 

Усього доступно 15 систем допомоги водієві (як в базі, так і в якості опції): асистент визначення місця і автоматичного паркування, камера заднього виду Top Rear Vision, Grip Control в парі з Hill Descent Assist, системи розпізнавання знаків і втоми водія, контролю сліпих зон та попередження про зіткнення і екстрене гальмування, бесьключевой доступ і інші.

 

 

Модель Berlingo давно зарекомендувала себе як «універсального солдата» – автомобіля, який здатний з комфортом перевозити повний салон пасажирів, а при необхідності стати надійним помічником в бізнесі. Тож не дивно, що в 2019 році журі престижного міжнародного конкурсу Autobest удостоїли модель звання «Кращої автомобільної покупки в Європі».

Залишайте ваші коментарі про цей автомобіль на нашій сторінці Facebook

Зараз триває етап випробовування автомобілів професійним журналістським журі, а також кампанія з ознайомлення громадського журі, тобто читачів та глядачів, з детальною інформацією що до кожного автомобіля-претендента.

Нагадуємо, що згідно з Положенням про проведення акції “Автомобіль Року в Україні 2020” голосування Громадського Журі відбудеться з 29 листопада 2019 року до 12 січня 2020 року на сайті autoroku.ua

Технічні характеристики
Тип кузова фургон
Дверей / місць 5/5
Габарити, Д / Ш / В, мм 4403/1848/1800
База, мм 2785
Дорожній просвіт, мм 160
Маса споряджена, кг 1370
Об’єм багажника, л 983/2126
Тип двигуна диз. турбо
Роз. і к-ть. цил. / кл. на цил. R4/4
Об’єм, см куб. 1560
Потужність, кВт (к.с.) / об / хв 68(92)/4000
Макс. кр. мом., Нм / об / хв 230/1500
Тип приводу передній
КП 5-ст. мех.
Максимальна швидкість, км / год 164
Розгін 0-100 км / ч, з 15,6
Расх. траса-місто, л / 100 км 4,8-5,4

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.