13.10.2021
Дебютував новий Lexus LX

Дебютував новий Lexus LX

Нове покоління Lexus LX дебютувало. Цей преміальний позашляховик зберіг рамну конструкцію, та японці наполягають на тому, що модель стала значно кращою в керованості. Тут допомогла нова платформа GA-F, завдяки якій новинка на 200 кілограмів легша за актуальну модель. Також нова платформа забезпечила нижчий центр ваги та на 20% вищу жорсткість конструкції.

В салоні новий LX особливо сильно змінився, ставши сучаснішим та технологічним. На центральній консолі розташувались відразу два монітори. Верхній на 12,3 дюйми виконує роль мультимедійної системи, а нижній на 7 дюймів – для керування кліматом та відображення режимів руху.

Новий LX також отримав преміальну 4 -місну версію Ultra Luxury з роздільними задніми кріслами.
Для нового LX більше не пропонують 8-циліндрові двигуни. Двигуни ті ж, що в нового Toyota LC300. Це бензиновий V6 на 3,5 літри з турбонаддувом на 415 к.с., та турбодизель 3,3 л на 300 к.с.  Версії отримали відповідно назви LX600 та LX500d.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.