18.07.2019

Акція «Автомобіль Року в Україні 2020» починає роботу!

Акція «Автомобіль Року в Україні» проводиться вже у 18 раз, що є досить знаковим і символічним. Цього року число автомобілів, що змагались за звання кращого в акції «Автомобіль Року в Україні» з 2001 року перетне межу у 1000 новинок!  Нагадаємо, що автомобілі у акції змагаються за звання «Легковий автомобіль року» та «Кросовер/SUV року», а також за перемогу у відповідних класах. Переможця визначають за підсумками голосування Громадського журі, що складається з вас, шановні читачі, та Журналістського журі, до якого входять представники Клубу автомобільних журналістів України.

Проголосувати Громадське журі зможе з 29 листопада 2019 по 12 січня 2020 року на сайті autoroku.ua. Переможці акції в головних і основних номінаціях визначаються за сумою балів, отриманих від громадського і журналістського журі Співвідношення  голосів становить 50 на 50 відсотків. Ми робимо новий крок назустріч до наших читачів, і аби зробити життя акції ближче для усіх на щоденному рівні і посилимо освітлення усіх процесів на наших сторінках у соціальних мережах Facebook та нашому оновленому Youtube. Завдяки цифровим носіям ми поставили у цьому році за мету щоб нашу акцію дізналось 10 000 000 українців!

 

Організатор акції – ТОВ «ДІМЕДІАГРУП», за участю ВГО «Клуб автомобільних журналістів України», за підтримки Транспортної академії України, Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів, Асоціації «Укравтопром» та Федерації роботодавців автомобільної галузі України.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.