06.12.2021

Автомобіль року в Україні 2022 - час обирати кращий автомобіль!

Розпочато голосування за Автомобіль року в Україні та триватиме до 31 січня 2022 р.

Цьогоріч в акції беруть участь понад 100 автомобільних новинок! Вони боротимуться за перемогу в двох головних номінаціях «Легковий автомобіль року 2022» та «Кросовер/SUV 2022», а також у 15 додаткових та спеціальних номінаціях. Обов’язковим для зарахування голосу є вибір у головних номінаціях, додаткові та спеціальні номінації – за бажанням.

Отже, в акції затвердженні наступні номінації.

Головні номінації:

Легковий автомобіль 2022
Кросовер/SUV 2022

Додаткові номінації:

Співвідношення ціна/якість
Дизайн
Легковий електромобіль
Електрокросовер/SUV
Плагін-гібридний легковий автомобіль
Плагін-гібридний  кросовер/SUV
Гібрид
Легковий автомобіль преміум-сегменту
Кросовер/SUV преміум-сегменту
Спортивний автомобіль

Спеціальні номінації:

Легковий автомобіль люкс-сегменту
Кросовер/SUV люкс-сегменту
Пікап
Компактний фургон
Фургон

За результатами голосування Громадського журі будуть визначені по 5 фіналістів у головних номінаціях Легковий автомобіль року 2022 та Кросовер/SUV 2022, які у лютому протестує на Фінальному тест-драйві Експертне журі. За сумою балів Експертного журі та Громадського журі в березні 2022 року буде названо Легковий автомобіль 2022 та Кросовер/SUV 2022, а також переможців додаткових і спеціальних номінацій.

В акції беруть участь автомобілі в номінаціях «Пікап», «Компактний фургон» та «Фургон», але голосувати за такі автомобілі буде лише Експертне журі у складі окремої групи, що мають досвід створення оглядів або випробовування авто, представлених у цих номінаціях.

Серед усіх, хто візьме участь в голосуванні, щотижня будуть розігруватися корисні автоподарунки.

Головні призи  за результатами акції – 1000 літрів якісного пального від Паливного партнера WOG, 50 літрів моторної оливи QUARTZ від Генерального партнера TotalEnergies, комплект шин від Шинного партнера Nokian Tyres, дитяче автокрісло ETERNIS від Партнера дитячої безпеки CYBEX.

Додаткові заохочення чекають серед тих, хто прокоментує відео-огляди претендентів на YouTubе каналі Автомобіль Року в Україні https://bit.ly/3DrrwNM 

Не пропустіть розіграші пального та інших подарунків на Facebook-сторінці акції https://www.facebook.com/autoroku та в Інстаграм https://www.instagram.com/automobilroku/

Обирайте кращі автомобілі, долучайте друзів до голосування та слідкуйте за розіграшами у соцмереж.

Голосуйте та вигравайте!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.