05.01.2022
Встигніть проголосувати та виграти призи!

Встигніть проголосувати та виграти призи!

Громадське голосування в акції «Автомобіль року в Україні 2022» стартувало наприкінці листопада та триває вже понад місяць. За цей час відбулось вже чотири щотижневих розіграші призів.

Користувачі, що проголосували на сайті autoroku.ua виграли два набори інструментів Black&Decker A7063-QZ (складається з 76 одиниць), що стане в нагоді не лише автомобілісту, а й будь кому у домашньому господарстві.

Також розіграно автомобільний пилосос Black&Decker ADV1200-XJ. З таким компактним девайсом легко підтримувати чистоту в автомобілі, навіть не витрачаючи час на поїздку на автомийку.

А ще – автомобільний компресор Black&Decker ASI200-XJ. Таким пристроєм і колесо підкачати можна, та й підготовути спортивне приладдя, як то м’яч чи навіть надувний човен. Всі призи практичні та стануть в нагоді!

Отож, голосуйте на сайті autoroku.ua і теж вигравайте цінні та практичні призи! Нагадаємо, що голосування Громадського журі триватиме до 31 січня! Отож, не зволікайте! Голосуйте! Вигравайте!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.