31.01.2022
Поспішайте! Сьогодні останній день голосування в «АвтоРоку 2022»!

Поспішайте! Сьогодні останній день голосування в «АвтоРоку 2022»!

Сьогодні, 31 січня останній день коли представники громадського журі можуть обрати найкращий автомобіль цього року! Взявши участь у голосуванні представники Громадського журі також мають нагоду виграти чимало різних приємних і дуже корисних призів!

Серед учасників щотижневих розіграшів завтра буде розіграно автомобільний компресор Black+Becker. А серед усіх учасників голосування громадського журі, що взяли участь в голосуванні за весь період, будуть розіграні:

–  1 000 літрів якісного пального WOG

–  50 літрів моторного мастила Total Quartz;

–  комплект шин Nokian Tyres;

–  дитяче автокрісло Cybex.

Отож, не зволікайте а рушайте та віддайте свій голос за кращий, на вашу думку, автомобіль в «Автомобіль року в Україні 2022»!

За результатами голосування Громадського журі буде визначено 10 авто, що стануть фіналістами (5 легкових моделей, та 5 кросоверів). Саме вони потраплять на випробовування до представників Експертного журі 17 лютого. За його підсумками Експертне журі проголосує за головні, додаткові та спеціальні номінації. А потім, за підсумками голосування Громадського та Експертного журі, Україна дізнається назви моделей, що стануть переможцями в акції «Автомобіль року в Україні 2022»!

Нагадаємо, що цього року вибір великий, як ніколи. В акції «АвтоРоку 2022» беруть участь 99 автомобілів, що змагаються за перемогу в 2 головних, 13 додаткових та спеціальних номінаціях!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.