23.02.2022
Наш safety car - Honda Civic

Наш safety car - Honda Civic

17 лютого ми провели тест-драйв 10 автомобілів-фіналістів акції «Автомобіль року в Україні 2022». Підготовка такого івенту – величезна організаційна робота, метушня, поїздки… І для того, аби все встигнути та організувати гарну та безпечну можливість для більш як 20 членів Експертного журі можливість протестувати новинки необхідні вірні помічники. В нашому випадку це, звичайно ж, автомобілі. На асфальтових дорогах нашим вірним екіпажем став седан Honda Civic.

Модель Honda Civic завжди вирізнялась класною керованістю та особливим зв’язком з водієм. На такому авто надзвичайно легко та приємно намотувати кілометри по звивистим заміським трасам. А після довгого дня підготовки і повернення до міського трафіку рятує комфортний та м’який норов 1,6-літрового двигуна в парі з варіатором. Символічно, що свого часу, Honda Civic поточного покоління сам був серед фіналістів «АвтоРоку»!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.