23.02.2022
Третина фіналістів - електромобілі!

Третина фіналістів - електромобілі!

З кожним роком серед авто-фіналістів з’являються все сучасніші авто. Тренд цього року – електромобільність. Якщо в попередні роки навіть на попередніх тест-драйвах справжньою подією було зустріти авто на електротязі, то цього року серед фіналістів майже третина (!) авто – це електромобілі! А це означає, що під час тест-драйву нам в жодному разі було не обійтись без зарядного пристрою для електромобіля. Адже заряджання – це така сама важлива частина знайомства з електричними новинками як і випробовування їх ходових якостей.

Заряджати всі без виключення електромобілі, присутні на тесті 10 авто-фіналістів акції «Автомобіль року в Україні 2022», нам допомогли наші давні друзі – мережа зарядних станцій IONITY. Сьогодні вони представили свою новинку – зарядну станцію власного виробництва під брендом NOIR. Дизайн вражає, як і її функціональні можливості.

Для нашої події ми попросили укомплектувати зарядні станції роз’ємами Тип1 (на 7 кВТ) та Тип2 (на 20 кВт), аби всі наші електромобілі змогли без проблем зарядитись.

Гарний продукт та міцні амбіції у IONITY! Дякуємо, друзі!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.