27.11.2019
Audi e-tron. Третій тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

Audi e-tron. Третій тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

Модель Audi e-tron виробляється з 2019 року. Це – перший серійний електромобіль в Європі. Він став справжнім викликом для ринку.

Середньорозмірний кросовер обладнано акумуляторною батареєю на 95 кВт*год. За даними заводу Audi e-tron може проїхати на одній зарядці до 400 км. Модель має можливість швидкої зарядки на станціях потужністю до 150 кВт. Це дозволить зарядити батарею на 80% менше ніж за пів години. Електричний повний привід quattro використовує два електродвигуни, один, встановлений на передній, і один на задній осі.

Завдяки низькому розташуванню батарей, на які припадає істотна частина ваги авто, в e-tron дуже низький центр ваги. За рахунок цього авто має надзвичайно гарну керованість і чудово поводиться на високій швидкості. e-tron має гарну динаміку прискорення. Набір перших 100 км/год потребує лише 5,7 секунд. Це обумовлено тим, що електромотори видають свій пік потужності 408 к.с. та крутного моменту в 664 Нм вже з перших обертів. Максимальну швидкість примусово обмежили відміткою в 200 км/годину.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.