28.11.2019
DS7 Crossback. Третій тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

DS7 Crossback. Третій тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

DS 7 CROSSBACK – перша модель нового покоління преміальних автомобілів DS Automobiles. Цей кросовер побудований на модульній передньопривідній платформі ЕМР2. Та на відміну від інших моделей концерну PSA, що використовують цю платформу DS7 Crossback має незалежну багатоважільну задню підвіску. Родзинкою підвіски є електронно керовані амортизатори, що дозволяють швидко змінювати характер підвіски від комфортної до спортивної лише вибором відповідного режиму.

Весь DS 7 CROSSBACKдо найменшої дрібниці ретельно продуманий щодо дизайну: фактурні поверхні центральної консолі, стрілочний годинник, що автоматично відкривається на торпедо, візирунки задніх ліхтарів… В усьму відчувається шик та глибока ідея.


В Україні модель пропонується з надзвичайно ефективним 2,0-літровим турбодизелем. Він розвиває потужність в 190 к.с. та 400 Нм тяги. При цьому витрати пального більш ніж помірні. В міському режимі преміальний кросовер споживає лише 5,6 л/100 км.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.