28.11.2019
JAC T8. Третій тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

JAC T8. Третій тест-драйв претендентів “АвтоРоку 2020”

З новою моделлю T8 у JAC переслідували мету сумістити практичність пікапу, та рівень оснащення SUV. Вантажна платформа JAC Кабіна Т8 була спроектована за структурою пташиного гнізда і на 60% виготовлена із високоміцної сталі. Проста система керування повного приводу за допомогою кнопок на консолі робить їзду навіть у важких дорожніх умовах простою.

JAC T8 існує у трьох комплектаціях Intermediate, Full, Full Extra. В Україні пропонується лише найбагатша – Full Extra. T8 дозволяє перевозити до 900 кг вантажів. Висока рамна конструкція та кліренс 210 мм дає автомобілю Т8 прохідність та міцність.

В залежності від комплектації Т8 оснащується 2.0-літровим бензиновим або дизельним двигуном. Створений в Німеччині, дизельний двигун Diesel 2.0 CTi генерує максимальну потужність 139 к.с. та максимальний крутний момент 320 Нм. Більше того, максимальний крутний момент може бути досягнутий вже при 1600 об/хв., що важливо для пікапів. Бензиновий двигун Gasoline 2.0T+ має максимальну потужність 190 к.с., а максимальний крутний момент – 290 Нм.

 

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.