08.12.2019
Toyota Corolla: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Toyota Corolla: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Сorolla займає в пантеоні моделей Toyota особливе місце. Виробництво першого покоління стартувало в 1966 році, а в 1997-му Toyota Corolla стала найбільш продаваним в світі легковим автомобілем. Нинішня дванадцята за рахунком генерація отримала три варіанти кузова – 5-дверний хетчбек, універсал і седан, причому, хетчбеку повернули ім’я Corolla замість колишнього Auris. В Україні наразі пропонується авто з кузовом седан.

Ще однією особливістю нового покоління Corolla є лінійка двигунів. Говорячи про мотори, варто відзначити, що в компанії роблять велику ставку на гібридні силові агрегати, які займають значну частку ринку в загальних продажах Toyota. Для Corolla пропонується гібридна установка, що складається з бензинового двигуна 1,8 л, що працює за циклом Аткінсона, та електромотора. Сумарна потужність 122 к.с. а витрати пального в місті лише 3,8 літри бензину на 100 км.  Але у шанувальників традиційних ДВЗ немає приводу для занепокоєння – для Corolla пропонується 1,6-літровий мотор атмосферний мотор потужністю 132 к.с.

Хочете віддати голос за цю модель? Голосуйте!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.