06.08.2019
Авто Року 2020: перший тест-драйв

Авто Року 2020: перший тест-драйв

31 липня та 1 серпня відбувся перший тест-драйв «Авто Року 2020» в якому взяло участь 13 авто. Попри таке число сама подія пройшла максимально безпечно, незважаючи на динамічність та швидкість. За два дні 20 членів професійного журналістського журі протестували автомобілі-претенденти. Авто було розділено на дві групи. Перша – змагається за звання кращого серед легкових авто «Легковий автомобіль року 2020». Для таких трасу було прокладено по асфальтовим дорогам. Покриття їх різнилось від ідеальної нової дороги до такої, що сповна давало можливість оцінити комфортність підвіски. Такі тести пройшли сім легковиків: Citroen Berlingo, Ford Focus, Mazda 3 Sedan, Mazda 3 Hatchback, Peugeot 508, Skoda Fabia, Toyota Corolla.

Citroen Berlingo

 

Ford Focus

 

Mazda 3 Sedan

 

Mazda 3 Hatchback

 

Peugeon 508

 

Skoda Fabia

 

Toyota Corolla

Для автомобілів, що змагаються за звання «Кросовер/SUV 2020 року» була приготована більш специфічна та складна траса, що дозволяла перевірити їх позашляхові можливості та комфорт поза дорогою. Отож Citroen C5 Aircross, Honda HR-V, Lexus UX, Mitsubishi L200, Suzuki Jimny та Toyota RAV-4 показували хист на відрізках з польовими дорогами, піщаними пастками та пиловими ваннами.

Citroen C5 Aircross

 

Honda HR-V

 

Lexus UX

 

Mitsubishi L200

Suzuki Jimny

Toyota RAV-4


Яке з авто справилось зі своїм завданням краще за усіх? Хто завоював прихильність автомобільних журналістів і виривається у фаворити? Дізнаємось незабаром! Слідкуйте за нашою сторінкою на facebook та Instagram  , а також нашим каналом youtube.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.