ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  1. Загальні положення

Товариство з обмеженою відповідальністю «ДІМЕДІАГРУП» (код ЄДРПОУ 38922074), з метою захисту та  забезпечення конфіденційності Персональних даних фізичних осіб укладає Угоду з користувачами сайту autoroku.ua/ на умовах визначених даною політикою конфіденційності, яка  детально роз’яснює порядок збирання та обробки персональних даних із використанням мережі Інтернет та і інших електронних мереж зв’язку.

Управління даним веб-сайтом https://autoroku.ua/ (далі – Сайт) здійснюється ТОВ «ДІМЕДІАГРУП»,  юридичною особою, що зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі – Компанія).

Сайт функціонує з метою забезпечення доступу громадян до участі у Всеукраїнській акції «Автомобіль року в Україні 2020» (надалі — Акція) та голосуванні за відповідні номінації Акції.

 

  1. Терміни, що використовуються

Загальнодоступні дані – інформація, до якої фізична особа – власник цих даних, надала доступ необмеженому колу осіб  або на які відповідно до даної Угоди та/або чинного законодавства України не поширюється вимога дотримання конфіденційності.

Персональні дані – інформація про певного Учасника, яка дозволяє ідентифікувати цього Учасника як особистість.

Учасник – особа, що користується Сайтом, погоджується з умовами даної Політики  та приймає участь у голосуванні у Всеукраїнській акції «Автомобіль року в Україні 2020»

Cookie (Кукі) файли – фрагмент даних, створений Сайтом й збережений у комп’ютері Учасника у вигляді одного або декількох файлів. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Учасником у будь-який момент.

 

  1. Предмет угоди

Дана Угода визначає порядок одержання, зберігання, обробки, використання й розкриття Персональних, Загальнодоступних та інших даних, що надаються Компанії Учасником при використанні ним Сайту та участі у голосуванні в Акції.

Цією Угодою встановлюється порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Персональних даних Учасника та іншої інформації, яку отримує Компанія від Учасників та користувачів Сайту. Персональні дані заповнюються Учасником.

Використовуючи будь-яку частину Сайту, Учасник надає Компанії право одержувати, зберігати, обробляти, використовувати й розкривати Персональні дані Учасника на умовах даної Угоди.

Учасник визнає, що, в разі його нехтування безпекою і захистом його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та Персональних даних,  інших даних Учасника. Компанія не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

Дана Угода не регулює, а  не несе відповідальності за порядок одержання, зберігання, обробки, використання й розкриття Персональних даних Учасника сторонніми підприємствами й організаціями, що не перебувають у володінні або під керуванням Компанії, і фізичними особами, що не є працівниками Компанії, навіть якщо Учасник одержав доступ до сайтів, програмного забезпечення, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту.

 

  1. Порядок отримання особистих даних

При користуванні Сайтом Компанія може збирати особисту інформацію Учасника, а саме:

При використанні Учасником Сайту та Послуг обладнання, на якому розташований Сайт, Сайт автоматично зберігає, обробляє та використовує дані Учасника, що не відносяться до Персональних, наприклад: IP-адреса Учасника, дані про місцезнаходження Учасника, які можна визначити за допомогою його IP-адреси, технічні параметри комп’ютера Учасника, наявність або відсутність у комп’ютері Учасника конкретного програмного забезпечення, налаштування даного програмного забезпечення, файли Сookie, а також статистична інформація про активність Учасника.

Вся інформація збирається нами, як є, і не змінюється в процесі збору даних. Учасник несе відповідальність за надання достовірної інформації, в тому числі, інформації про персональні дані. Компанія має право, в разі необхідності, перевірити правильність наданої інформації, а також здійснити запит підтвердження наданої інформації, якщо це необхідно для умов проведення Акції.

 

  1. Порядок використання інформації про учасника

Компанія може використовувати персональні дані для ідентифікації особи, як Учасника і користувача Сайту та учасника Акції, що проголосував, або бажає проголосувати.

Компанія може використовувати контактну інформацію Учасника, щоб обробляти нашу розсилку, а саме повідомляти Вас про нові можливості, акції та інші новини Сайту. Учасник завжди може відмовитися від проведення розсилки інформації.

Обробка персональних даних може здійснюватися з метою реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг, надання можливості доступу до сервісу Сайту, для ідентифікації клієнта як користувача Сайту, з метою надання, пропозиції послуг,  поліпшення якості надання послуг, надання сервісів Сайту, надсилання СМС повідомлень.

Всі Учасники, що прийняли участь у голосуванні в Акції, надають згоду на розміщення їхнього імені, прізвища та по батькові на даному Сайті у разі перемоги при розіграшу відповідного призу відповідно до умов та правил Акції.

 

  1. Умови доступу до інформації

Компанія не передає персональні дані та іншу інформацію третім особам, за винятком випадків передбачених нижче і в інших положеннях цієї Угоди.

Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги Компанії і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги або відповідно до угоди з Компанією.

Також, розкриття персональних даних без згоди Учасника або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

– після одержання згоди Учасника, якому належить дана інформація;

– при необхідності передачі Персональних даних з метою виконання замовлення або запиту Учасника;

– за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право одержувати такі дані;

– у тому випадку, якщо на думку Компанії, Учасник порушує умови даної Угоди та/або інших договорів і угод між Компанією та Учасником.

Учасник дозволяє Компанії надавати дозвіл іншим компаніям, з якими Компанія уклала відповідні угоди, одержувати, зберігати та обробляти дані про Учасника (крім Персональних даних), такі як IP-адреса Учасника, файли Сookie, а також статистична інформація про активність Учасника для покращення якості надаваної цими компаніями послуг та інформації рекламного характеру.

Учасник погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована і у випадку, якщо доступ до цих даних буде отриманий третіми особами поза зоною технічних засобів зв’язку, підвладних Компанії, Компанії не несе відповідальності за збиток, заподіяний таким доступом.

 

7 Як змінити / видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

Учасники в будь-який момент часу можуть змінити або видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки. Робота деяких можливостей Сайту, для яких необхідна наявність інформації про Учасника, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

У разі видалення інформації за вимогою Учасника, дані його голосування в Акції будуть видалені та він не матиме права на отримання призів відповідно до умов Акції.

Персональні дані Учасника зберігаються до моменту їх видалення. Достатнім повідомленням Учасника про видалення чи іншої обробки персональних даних буде лист (інформація), з вказанням прізвища, ім’я, по батькові та телефон Учасника, які були вказані при голосуванні на  електронну пошту, вказану в п. 9.

 

  1. Захист інформації

Компанія вживає всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, всі дані, які Компанія збирає, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні з-за меж нашої корпоративної мережі.

Компанія надає доступ до персональних даних та інформації тільки тим співробітникам, підрядникам та агентам Компанія, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від нашого імені.

Компанія цим повідомляє, що Учасник, як суб’єкт персональних даних, має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

9 Контактна адреса в разі виникнення питань

У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку надає Учасник та даної Політики, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою: [email protected].

Учасники за письмовим запитом та за умови пред’явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

 

  1. Зміни політики конфіденційності

Компанія має право в односторонньому порядку згідно Закону України «Про захист персональних даних» змінювати умови Політики, не повідомляючи про це Учасника. В такому випадку, ми замінимо версію на сторінці умов, тому періодично переглядайте https://autoroku.ua/

Всі зміни Угоди набувають чинності з моменту їх публікації на Сайті. Використовуючи Сайт, Учасник підтверджує згоду з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на момент використання Учасника Сайту.

Термін і територія дії цієї Угоди, в тому числі строк зберігання персональних даних Учасника, не обмежені.

 

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.