17.11.2020
Baker Tilly виступить aудиторською компанією

Baker Tilly виступить aудиторською компанією "Автомобіль Року 2021"

Аудиторською компанією, яка буде слідкувати за перебігом акції «Автомобіль Року 2021» та прозорістю голосування, виступить компанія Baker Tilly (ТОВ “Бейкер Тіллі Україна”)

Організатор акції «Автомобіль року в Україні» уклав договір із незалежною аудиторською компанією Baker Tilly про інспектування проведення всеукраїнської акції.

Нагадуємо, голосування громадського журі в акції «Автомобіль Року 2021» розпочнеться 5 грудня та триватиме до 31 січня 2021 року!

Baker Tilly – незалежна компанія, що надає послуги в сфері аудиту, бізнес консультування, незалежної оцінки, бухгалтерського та управлінського обліку; одна з лідерів на національному ринку, незалежний член міжнародної мережі Baker Tilly International. Веде діяльність на українському ринку з 1999 року відповідно до Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», прийнятих Стандартів аудиту та етики Міжнародної федерації бухгалтерів.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.