24.12.2019
Citroen C5 Aircross: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

Citroen C5 Aircross: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

Модель Citroen С5 Aircross виглядає свіжо та енергійно. З цікавих деталей можна виділити двосекційну головну оптику, виконану разом з радіаторною решіткою, сильно нахилені передні стійки, а також добре помітну С-подібне обрамлення задніх дверей. Не обійшлося і без фірмових накладок Airbump, які розташувалися по низу дверей. Загалом, по-сітроєнівськи оригінально і стильно.

Інтер’єр у кросовера виконаний згідно з концепцією Citroen Advanced Comfort, що означає максимальний комфорт і затишок не тільки завдяки підбору матеріалів, але і поліпшеним переднім сидінням. Крім того, ззаду для кожного пасажира передбачені окремі крісла, кожне з яких можна регулювати в поздовжньому напрямку і по куту нахилу спинки. Окрім широкої подушки й високої спинки, сидіння Advanced Comfort також пропонують поєднання високощільної піни в основі крісла й м’якої текстурованої піни-наповнювача на його поверхні. Завдяки цьому досягається ідеальна підтримка тіла, зручність і м’якість посадки.

Передня панель – це два великих екрану і здвоєні вертикальні дефлектори вентиляції. Саме вони задають тут тон. Причому екран панелі приладів, що є базовим оснащенням для всіх комплектацій, навіть більше за мультимедійний – 12,3 проти 8 дюймів.

C5 Aircross виділяється як самий комфортний і зручний кросовер свого класу. Цього вдалося досягти завдяки підвісці Progressive Hydraulic Cushions.

Підвіска Progressive Hydraulic Cushions згладжує як відчутні удари, так і незначні недоліки поверхні, що створює враження, ніби новий кросовер C5 Aircross «летить у повітрі на магічному килимку». Звичайна підвіска складається з амортизатора, пружини й механічного відбійника-обмежувача. Однак завдяки амортизаторам РНС ви отримаєте спеціальні гідравлічні відбійникиобмежувачі з обох боків амортизатора: один працює для ходу стиснення, інший слугує для ходу відбою.

Для топ-версії Shine пропонується емоційний тандем з 180-сильного 2-літрового турбодизеля і 8-ступінчастого «автомата». Крім нього на нашому ринку доступні 1,6-літровий бензиновий мотор з турбонаддувом потужністю 165 сил, а також новий 1,5-літровий турбодизель потужністю 130 к.с. Обидва мотори працюють в парі з автоматичною коробкою передач.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.