15.07.2020
Cтартує всеукраїнська акція «Автомобіль року в Україні 2021»!

Cтартує всеукраїнська акція «Автомобіль року в Україні 2021»!

15 липня 2020 року стартує всеукраїнська акція «Автомобіль року в Україні 2021».

Цього року «Автомобіль року» особливий, тому що вже двадцять років поспіль громадськість та автомобільні експерти обирають кращий автомобіль року в Україні!

І нехай ми стикаємось з  викликами життя, та це лише підкреслює наскільки автомобіль є важливим елементом особистого комфорту та свободи.

З 15 липня по 30 листопада ми будемо знайомити вас з усіма автомобілями-претендентами, запрошувати вас до обговорення та коментарів. Серед найактивніших будуть розігруватися приємні подарунки та призи. Офіційне голосування громадськості стартує на сайті autoroku.ua 5 грудня 2020 року і триватиме до 31 січня 2021 року. Під час голосування традиційно кожного тижня будуть визначатися переможці цінних подарунків. За результатами всього періоду голосування буде визначено переможця головного подарунку.

Авто-переможців у головних та додаткових номінаціях буде визначено у лютому за підсумками голосування як громадського так і експертного журі, до якого входять представники автомобільних видань, технічні експерти, представники непрофільних видань та блогери.

Новим у цьогорічній акції є те, що саме громадське голосування визначить по 5 автомобілів-фіналістів у головних номінаціях – Легковий автомобіль 2021 та Кросовер/SUV 2021.

Слідкуйте за публікаціями на нашому сайті autoroku.ua, Першому автомобільному  телеканалі, у соцмережах facebook.com/autoroku та YouTube-каналі Першого автомобільного. Діліться з нами своїм досвідом, враженнями та думкою та вигравайте приємні подарунки.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.