16.10.2019
Другий тест-драйв претендентів

Другий тест-драйв претендентів "АвтоРоку 2020"

17 та 18 жовтня відбувся тест-драйв «Авто Року 2020» в рамках якого журналісти з експертного журі мали можливість не просто протестувати авто на цікавих трасах, але й випробувати близьких конкурентів.

Отож, два дні поспіль журналісти будуть уважно вивчати та перевіряти на ділі усі нововведення, що з’явились у нових авто. Серед учасників тесту найзапекліше протистояння розгорнулося між двома новими та ефектними пікапами Ford Ranger та Mitsubishi L200. Обидва здоровані показують як сильно просунулись авто такого типу на шляху від утилітарної вантажівки до практично іміджевого красеня з виразним чоловічим характером.

Для легкових авто трасу прокладено по звивистих та напрочуд рівних лісних асфальтових дорогах поблизу Димера у Вишгородському районі. Такі тести пройшов Ford Focus у версії Active. Попри ефектний обвіс в стилі SUV, що додало ему практичності, Фокус не втратив запального драйверського характеру.

А мінівен Peugeot Rіfter так і взагалі увірвався в тест, продемонструвавши свої чесноти  з перших хвилин. Він відразу отримав на борт сімох журналістів, які ще по дорозі до місця тесту змогли скласти враження про практичність машини.

Акцент цього разу на авто, що змагаються за звання «Кросовер/SUV 2020 року».

Тут окрім пари пікапів також пара компактних SUV. Цей клас сьогодні найбільш динамічний та швидко зростає. Отож протестувати поруч в однакових умовах на дорозі та поза шляхом з твердим покриттям можна було на Mitsubishi ASX та Opel Grandland X.

Яке з авто виглядало ефектніше та виявилось ефективнішим на тестових трасах слідкуйте на нашій сторінці на facebook  та Instagram, а також нашим каналом youtube.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.