06.12.2019
Ford Focus: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Ford Focus: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Focus нового покоління створено на інноваційній платформі C2. Завдяки використанню високоміцних сталей і легких сплавів Focus став більшим та водночас легшим. До впізнаваного дизайну й витонченої керованості сімейства Ford Focus нової генерації додалася неабияка різноманітність модифікацій, щоб охопити якомога більше людей з різними вимогами до характеру їхнього авто.

Для нового Ford Focus пропонується широка гама бензинових і дизельних моторів. Перші представлені 1,0- й 1,5-літровими агрегатами потужністю від 85 до 182 к.с. Дизельні – 1,5- та 2,0-літровими турбомоторами потужністю від 95 до 150 к.с. Працювати вони можуть в тандемі з 6-ступеневою «механікою» або 8-діапазонним «автоматом». Причому в останнього надзвичайно оригінальний селектор перемикання: це не звичайний важіль, а диск, що має кілька положень при обертанні: P, R, N, D та M.

Хочете віддати голос за цю модель? Голосуйте!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.