19.04.2022
Кросовер/SUV року в Україні 2022. Як розподілились місця в топ 5

Кросовер/SUV року в Україні 2022. Як розподілились місця в топ 5

Нещодавно було оприлюднено результати акції «Автомобіль року в Україні 2022». Всі вже знають переможців, проте запекле змагання варте того, щоб дізнатись докладніше, як саме розподілилися місця в топ п’ять та за кого з претендентів більше голосували представники Громадського та Експертного журі. Ми вже розповіли про те, як йшла боротьба в номінації «Легковий автомобіль року 2022».

Перейдемо до п’ятірки фіналістів у боротьбі за перемогу в номінації «Кросовер/SUV 2022 в Україні» виглядала наступним чином:

  • Hyundai IONIQ 5
  • Hyundai Tucson
  • Opel Mokka
  • Subaru Outback
  • Toyota Land Cruiser 300

Саме такий перелік авто був сформований за результатами голосування Громадського журі. А тепер розглянемо, як розподілилися голоси за сумою балів Громадського та Експертного журі.

1 місце: Hyundai Tucson

З великим відривом кращим обрали Hyundai Tucson люди, що голосували в Громадському журі. А як справи в Експертному середовищі? Вони теж одноголосно віддали перевагу цій моделі. За сумою балів Hyundai Tucson майже вдвічі випереджає модель, що зайняла другу сходинку п’єдесталу.

2 місце: Toyota Land Cruiser 300

На другому місці виявився Toyota Land Cruiser 300. За нього віддавали голоси представники Громадського журі. Проте, розмір та ціна як самого авто, так і його утримання стали вирішальними в тому, що Експертне журі поставило аж на четверту сходинку. За сумою балів Громадського та Експертного журі модель все ж завоювала срібну нагороду в номінації.

3 місце: Hyundai IONIQ 5

За третю позицію в заліку Громадського журі йшла жорстка боротьба між Hyundai IONIQ 5 та Opel Mokka. І німецьке авто буквально на кілька балів випередило амбітного корейця. Та Експертне журі Hyundai оцінили значно вище, поставивши модель на друге місце. За сумою балів модель Hyundai IONIQ 5 зайняв третю сходинку.

4 місце: Subaru Outback

На четвертому місці знаходиться нове покоління Subaru Outback. Експертне журі поставило модель на третє місце! Але за сумою балів Громадського журі та Експертного модель зайняла четверту сходинку.

5 місце: Opel Mokka

Opel Mokka посів заключну сходинку за сумою балів Громадського та Експертного журі. Цей компактний німецький кросовер завершує перелік п’яти кращих кросоверів 2022 року в Україні!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.