23.02.2022
Наш safety car - Suzuki Vitara

Наш safety car - Suzuki Vitara

Ми вже розвовідали про наш safety car що допомогав працювати на «легковій» трасі, а тепер час згадати про того, хто допомамав нам організувати випробовування претендентів в номінації «Кросовер/SUV 20222». Вже вкотре надійним помічником для прокладання, перевірки кросоверних трас в тестах АвтоРоку став кросовер Suzuki Vitara. Ця модель має кліренс в 185 мм та повний привід AllGrip, що дозволяє проїхати по грунтових дорогах, навіть там де давно ніхто не їздив. І навіть коли дороги розкисли під затяжним дощем, це не створило нам жодних перешкод, аби оперативно домчати на потрібну локацію.

В той же час, коли ми повертались в місто, то вже давалась в знаки система м’якого гібриду. Нагадаємо, що в Suzuki Vitara встановлюється силова установка 1.4 BOOSTERJET + SHVS. Вона складається зі 129-сильного бензинового двигуна з турбонадувом та безпосереднім впорскуванням бензину та 48-вольтового електродвигуна-генератора. При гальмуванні генератор перетворює енергію на заряд для акумулятору. Цей електричний струм потім використовується для допомоги при прискоренні.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.