27.12.2019
Opel Grandland X: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

Opel Grandland X: претендент на звання Кросовер/SUV Року в Україні 2020

У гамі Opel модель Grandland X займає місце на сходинку вище за модель Crossland X. Основна цільова аудиторія новинки – люди середнього віку, які ведуть активний спосіб життя і у вільний час люблять подорожувати. Grandland X побудований на модульній платформі EMP2, яку вже використовують французькі бренди концерну PSA.

Творці Grandland X свідомо відмовилися від концепції повного приводу. По-перше, це значно здешевлює конструкцію, по-друге, дозволяє заощадити паливо, і, по-третє, за статистикою, користувачі сучасних кросоверів вкрай рідко вибираються далеко за межі доріг з твердим покриттям.

На цей випадок у компанії Opel передбачили наявність опційної електронної системи контролю тяги і розподілу моменту між передніми колесами IntelliGrip, яка має 5 режимів, в залежності від типу дорожнього полотна.

На українському ринку з Grandland X вирішили зробити ставку на дизельний двигун. 1,5-літрова дизельна четвірка потужністю 130 к.с. і 300 Нм крутного моменту пропонується в парі з 6-ступінчастою ручною коробкою передач, або – 8-діапазонним автоматом.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.