25.09.2019

Переможці "АвтоРоку" на NewCarsFest 2019 у Києві

У Києві відбувся великий фестиваль автомобілів NewCarsFest. На ньому було представлено як автомобілі на тест-драйвах, так і на статичній експозиції. Серед різноманітних новинок помітною яскравою зоною була експозиція преможців минулорічного конкурса “Автомобіль року в Україні 2019”: Кращий SUV 2019 року – Renault Duster та Кращий легковий автомобіль 2019 року – Toyota Camry. Постійна увага відвідувачів говорить сама за себе і підтверджує що ці авто не дарма отримали такі значущі нагороди.

Renault Duster

Renault Duster

Toyota Camry

Toyota Camry

Крім того, на NewCarsFest 2019 у Києві були предсталені і автомобілі-претенденти, що змагаються за звання кращого у цьогорічній акції “Автомобіль року 2020” і навіть переможці “Авто року 2019” та “Авто року 2018”.

Ford Ka+, що стане номінантом у “Клас міні”. Увагу до цього компактного хетчбеку привертали його привабливий дизайн та помірна вартість. Адже вартує Ford Ka+ від 316 865 грн.

Ford Ka+

Ford Ka+

Поруч був також один з законодавців мод у свому класі – Ford Focus в кузові седан. Прогресивний дизайн як кузова так і салона викликав неабиякий інтерес публіки. Чого вартий лише селектор автоматичної КП. Він виконаний не традициійним важілем, а виконаний в формі поворотної шайби. Що вже казати про високотехнологічні двигуни серії EcoBOOST, швидких АКП  та широкого переліку систем безпеки. Це сильний претендент на перемогу в класі “Компактних авто”.

Ford Focus

Ford Focus

Mazda 3 була присутня відразу в кількох примірниках. Це були як сімейний та сбалансований седан, так і надзвичайно експресивний та виразний хетчбек. Ті хто насолоджувався естетикою авто, або більше уваги приділив вивченню комплектацій та умов придбання більше часу провели на стенді з експозицією. Тут біли присутні консультанти, які допомогали розібратись які версії моделі пропонують на нашому ринку. Нагадаэмо що Mazda 3 пропонуються в Україні з бензиновим двигуном 1,5 л (120 к.с.) та турбодизелем 1,8 л (116 к.с.). А ті, хто вже був готовий випробувати авто на практиці мали таку можливість гайнути на тест-драйв і прицінитись. Доречі, ціна Mazda 3 стартує від 639 000 грн.

Mazda 3

Mazda 3

Тих, хто цінує в авто потужність, запас міцності, що поєднані з практичністю на NewCarsFest оцінили яскравий оновлений пікап Mitsubishi L200. Цей велетень пропонує міцну рамну конструкцію, турбродизель 2,4 л (154 або 181 к.с.) з механікою, або 6-ступеневою автоматичною коробкою передач. Ціна утилітарного L200 від 812 000 грн, тоді як “full option” потягне 1 107 000 грн. Але за переліком опцій він дасть фору багатьом SUV.

Mitsubishi L200

Mitsubishi L200

На тест-драйвах також можна було випробувати кросовер Honda HR-V. Нагадаємо, що цей автомобіль, що обладнаний бензиновим двигуном 1,5 л та автоматичною КП змагається за звання “Кращого кросоверу 2020”. На нашій тестовій трасі можна було випробувати, як славетний драйверський дух Honda втілився в компактному SUV. Не забуваємо що ціна HR-V досить демократична – 591 486 грн.

Honda HR-V

Honda HR-V

Серед авто, що також мають перспективу потрапити в нашу акцію також були такі новинки як електрокари JAC iev7s та Hyundai Kona electric і оновлений Subaru Forester… Далі буде!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.