22.03.2022
Про результати голосування акції «Автомобіль Року в Україні 2022»

Про результати голосування акції «Автомобіль Року в Україні 2022»

Ще зовсім недавно акція «Автомобіль року в Україні 2022» проводила попередні тест-драйви та тест 10 авто-фіналістів поблизу Києва, а зараз там, у Вишгородському районі, за Димером стоять окупаційні війська, точаться бої, на дорогах стоять уламки танків, ліси навкруги заміновані. Ворог хотів щоб ми були паралізовані страхом та забули про все на світі. Та не так сталося як гадалося. Українці сильні та вперті. Ми будемо не лише боротись, але й доведемо до кінця всі справи. Це стосується як перемоги, так і усіх наших планів.


А за цими планами добігав би термін для озвучення результатів голосування та переможців акції «Авто Року 2022». Зазвичай це великий та значущий для автомобільної спільноти України івент. І цього року, в такі тяжкі часи, ми все ж таки завершимо розпачате, і 28 березня на сайті autoroku.ua будуть опубліковані результати голосування, тому що ми разом провели велику роботу та вкрай важливо продовжувати йти далі.
Підлий російський загарбник намагається зламати нашу країну. Проте ми не здамося! Ми віримо в силу українського народу, ЗСУ та Територіальну оборону, яким всіляко допомагають кожен українець. Час для свят та урочистостей буде після перемоги над загарбниками та окупантами з росії.
Слава Україні!

P.S.: Під час акції ми розігрували численні призи серед тих, хто голосував за «АвтоРоку», щоб заохотити та підтримати активних українців. А зараз настав час кожному з нас, хто має таку можливість, дати загальну підтримку нашим захисникам на спеціальний рахунок, що відкрив Національний банк України.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.