04.12.2019
Skoda Fabia: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Skoda Fabia: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Третє покоління Skoda Fabia після 5 років на конвеєрі піддалося плановому рестайлінгу і модернізації. Зовні оновлену модель можна дізнатися за іншою облицюванні радіатора, яка отримала додаткові кути по краях, а також нової головній оптиці зі світлодіодами. Іншим малюнком обзавелася і решітка внизу переднього бампера. Ззаду можна виявити оновлений бампер, а також ліхтарі без чорної окантовки. У палітрі кольорів кузова з’явилися нові відтінки, а також розширено вибір колісних дисків.

Є зміни і в салоні. Так, у склопідйомників з’явився автоматичний режим, на шкалі приладів змінився шрифт, а також з’явилися нові матеріали оздоблення. Список додаткового устаткування і опцій став більше. Наприклад, базова аудіосистема Swing змінила п’ятидюймовий дисплей на екран діагоналлю 6,5 дюйма. У списку обладнання – адаптивний круїз-контроль, передній радар з функцією автоматичного гальмування, система стеження за сліпими зонами, а також попередження при виїзді з парковки (Rear Traffic Alert). Для Fabia пропонується кілька бензинових двигунів потужністю від 95 до 110 к.с. Залежно від версії в парі з ними працює механічна, роботизована DSG або класична автоматична КП. Крім хетчбека покупцям пропонується Fabia з кузовом універсал, який також доступний в двох комплектаціях Ambition і Style.

Хочете віддати голос за цю модель? Голосуйте!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.