05.12.2020
Автомобіль року в Україні 2021 – голосування розпочато!

Автомобіль року в Україні 2021 – голосування розпочато!

Всеукраїнська акція “Автомобіль року в Україні 2021” вже 19 років поспіль із залученням громадськості, автомобільних журналістів та експертів визначає фаворитів ринку у головних номінаціях – Легковий автомобіль та Кросовер/SUV. Також визначаються переможці додаткових і спеціальних номінацій.

Першим етапом акції є голосування Громадського журі на www.autoroku.ua , яке розпочалося 5 грудня 2020 та триватиме до 31 січня 2021 року. Обов’язковим для зарахування голосу є вибір у головних номінаціях, додаткові та спеціальні номінації – за бажанням.

Цього року, враховуючи тенденції ринку, в акції представлені такі номінації:

Головні номінації

  • Легковий автомобіль 2021
  • Кросовер/SUV 2021

Додаткові номінації

  • Електромобіль/плагін-гібрид
  • Гібрид
  • Сімейний автомобіль
  • Автомобіль преміум сегменту
  • Співвідношення ціна/якість
  • Дизайн
  • Комерційний автомобіль

Спеціальна номінація

  • Спортивна модифікація

Серед усіх, хто приймає участь в голосуванні, щотижня будуть розігруватися подарунки – відеореєстратори, ноутбуки, смартфони, талони на пальне, моторна олива, веб-камери та інноваційні подарунки від Logitech, Prestigio, Canyon, TCL, Bang & Olufsen.

Головний подарунок за результатами акції – Apple MacBook Pro.

Додаткові заохочення чекають серед тих, хто прокоментує відео-огляди претендентів на YouTubе каналі https://www.youtube.com/user/avtomobilniy/

Також, не пропустіть цікаві розіграші на Facebook сторінці акції https://www.facebook.com/autoroku

Отже, заходьте на www.autoroku.ua та обирайте фаворитів, слідкуйте за розіграшами та новинами на сторінках соцмереж акції.

Саме за результатами голосів Громадського журі будуть обрані по 5 фіналістів у головних номінаціях, які надалі будуть тестуватися Експертним журі, та вже за сумою балів Громадського та Експертного журі в березні буде визначено Легковий автомобіль 2021 та Кросовер/SUV 2021, та переможців додаткових і спеціальних номінацій.

Деталі акції та офіційні умови на www.autoroku.ua

 

Про акцію

Всеукраїнську акцію “Автомобіль року в Україні” було засновано у 2001 році виданням “Автоцентр”. Акція є найбільш авторитетною подією в автомобільній індустрії в представленні та виборі кращих автомобілів року. Метою акції є представлення журналістам та громадськості автомобілів офіційних імпортерів нових моделей, що дебютують у поточному році. Переможці у головних та додаткових номінаціях визначаються за результатами голосування Експерного, у склад якого входять провідні автомобільні журналісти та екперти, та Громадського журі. З метою підтвердження прозорості з 2017 року за процесом голосування стежить міжнародна аудиторська компанія Baker Tilly (ТОВ “Бейкер Тіллі Україна”)

Організатор акції – ТОВ «АВТОМЕДІА АГЕНТСТВО», за участі Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Імпортерів і Дилерів (ВААІД), Асоціації автовиробників України «УкрАвтопром» (УАП), Транспортної академії України (ТАУ), Федерації роботодавців автомобільної галузі України (ФРАУ), Громадської організації «Автомобільна федерація України» (ФАУ) та Громадської спілки «Національна рада з безпеки дорожнього руху» (НБДР), Першого автомобільного телеканалу та автомобільного порталу Автоцентр www.autocentre.ua

Генеральний партнер Страховий партнер Фінансовий партнер Юридичний партнер

 

Офіційні партнери

 

Медіа партнери

 

 

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.