29.11.2021

Таймер до початку голосування запущено!

Друзі, ми запускаємо таймер, що здійснює символічний відлік до початку голосування за кращі автомобілі року в Україні! Голосування в акції «Автомобіль року в Україні 2022» стартує 6 грудня 2021 року на https://autoroku.ua

Цього року набагато більше автомобільних новинок бере участь в акції – понад 100 моделей! Вони боротимуться за перемогу в двох головних номінаціях «Легковий автомобіль року 2022» та «Кросовер/SUV 2022», а також у 15 додаткових та спеціальних номінаціях.

Серед усіх, хто проголосував, щотижня будемо розігрувати корисні автоподарунки.

Слідкуйте за новинами, щоб дізнатися про головний приз акції!

Про акцію

Всеукраїнську акцію “Автомобіль року в Україні” було засновано в 2001 році виданням “Автоцентр”. Метою акції є представлення журналістам та громадськості автомобілів компаній-виробників або офіційних імпортерів нових моделей, що дебютують у поточному році.

З 2009 року переможців акції визначають за підсумками голосування двох журі – експертного та громадського. До складу першого входять автомобільні журналісти та галузеві фахівці. Громадське журі відповідає за другу половину голосів. Сума балів складається з огляду на кількість голосів. З роками аудиторія громадського журі невпинно зростає. Для підтвердження прозорості та безпеки з 2017 року за процесом стежить міжнародна аудиторська компанія Baker Tilly (ТОВ “Бейкер Тіллі Україна”)

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.