10.01.2022
Тисяча аргументів проголосувати в autoroku.ua

Тисяча аргументів проголосувати в autoroku.ua

Вже понад два десятки років Україна обирає своїх чотириколісних фаворитів. Лише ті авто, які змогли завоювати любов Громадського журі, та прихильність професіоналів з Експертного журі мають шанс отримати звання «Автомобіль року в Україні».

Цього разу акція «Автомобіль року в Україні 2022» об’єднує майже сотню авто, що змагаються за звання кращого. Саме серед них представники Громадського журі, тобто кожен з вас, хто зайшов на сайт autoroku.ua, обирає кращих.  Цікаво, що окрім особистого вкладу в таку амбітну справу кожен стає учасником перегонів за призами. Так, щотижня ми розігруємо цінні призи, про що можна прочитати в попередній новині.

Та це лише розминка! Ключове – за підсумками голосування переможці отримають головні подарунки! А це – 50 л високоякісної моторної оливи QUARTZ, комплект шин Nokian Tyres, дитяче автокрісло Cybex…

І нарешті головний приз – ціла 1 000 літрів якісного пального від WOG! Тона палива це до пів року безкоштовних поїздок! Не зволікайте – голосуйте і ви!

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.