17.02.2022

Відбувся тест-драйв 10 автомобілів фіналістів "АвтоРоку 2022"

17 лютого 2022 року Експертне журі, у склад якого увійшли 27 експертів, мали можливість протестувати всі 10 автомобілів, які є претендентами на звання Автомобіль року в Україні 2022» у головних номінаціях – «Легковий автомобіль року 2022» та «Кросовер/SUV року 2022».

Тест драйв відбувся в Київській області. Місцем старту стала гостинна локація АЗК WOG, що розташувалась неподалік м. Вишгород (автодорога Київ-Вишгород-Десна, 19 км). Тут зібрались 10 авто-фіналістів, представники компаній автоімпортерів та Експертне журі. Всі разом звідси вирушили на локацію тест драйву.

Місцем проведення тесту став заміський комплекс відпочинку «Джинтама-Бриз», що розташовано в Вишгородському районі, поблизу села Глібівка. Нашими маршалами, що є професійними автоспортсменами, було прокладено спеціальні траси для випробовування легкових авто (асфальтова траса протяжністю 20 км), та кросоверів та SUV (комбінована траса асфальт-грунтові дороги протяжністю 13,5 км).

Так як на тест-драйві біло представлено відразу три електромобілі, то ми завбачливо встановили для них на локації зарядні станції. В цьому нам допомогли наші партнери з мережі зарядних станцій IONITY. До речі, саме на нашому івенті колеги вперше показали свою нову зарядну станцію, що отримала сучасний вишуканий дизайн і назву Noir. В нас на тесті вона відповідала за зарядку автомобілів з роз’ємом Type 2. Станція видавала зарядну потужність у 20 кВт змінного струму.

 

Допомагали під час проведення тест-драйву наші safety-cars. На асфальтових трасах автомобілем безпеки став Honda Civic, що знаний своєю керованістю. А «кросорні» дороги  пильнував Suzuki Vitara з повним приводом ALLGRIP 4WD.

Одразу після тест-драйву Експертне журі, у присутності аудитора компанії Бейкер Тіллі Україна, віддали голоси за автомобілі у головних номінаціях, а також у додаткових і спеціальній. Переможців в усіх номінаціях буде визначено за сумою балів Експертного та Громадського журі. Нагадаємо що голосування Громадського журі закінчилось 31 січня.

Результати акції «Автомобіль року в Україні 2022» буде оголошено наприкінці березня 2022.

Автомобілі-фіналісти у номінації «Легковий автомобіль 2022»

Audi e-tron GT

Citroen C4

Mercedes-Benz C-Class

Nissan Leaf

Volkswagen Golf

Автомобілі-фіналісти у номінації «Кросовер/SUV 2022»

Hyundai IONIQ5

Hyundai Tucson

Opel Mokka

Subaru Outback

Toyota Land Cruiser 300

Голосування та підрахунок голосів відбувається під наглядом аудиторської компанії «Бейкер Тіллі Україна».

Про акцію
Всеукраїнську акцію «Автомобіль року в Україні» було засновано у 2001 році. Акція є найбільш авторитетною подією в автомобільній індустрії у представленні та виборі кращих автомобілів року. Метою акції є представлення журналістам та громадськості автомобілів офіційних імпортерів нових моделей, що дебютують у поточному році. Переможці у головних та додаткових номінаціях визначаються за результатами голосування Експертного та Громадського журі. З метою підтвердження прозорості з 2017 року за процесом голосування стежить міжнародна аудиторська компанія Baker Tilly (ТОВ «Бейкер Тіллі Україна»).
Організатор акції – ТОВ «АВТОМЕДІА АГЕНТСТВО», за участі Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Імпортерів і Дилерів (ВААІД), Асоціації автовиробників України «УкрАвтопром» (УАП), Транспортної академії України (ТАУ), Федерації роботодавців автомобільної галузі України (ФРАУ), ГО «Автомобільна федерація України» (ФАУ) та ГС «Національна рада з безпеки дорожнього руху» (НБДР), Першого автомобільного телеканалу та автомобільного порталу autocentre.ua

Генеральний партнер акції – моторні оливи TOTAL QUARTZ

Фінансовий партнер акції – Креді Агріколь Банк

Страховий партнер акції – страхова компанія ARX

Ексклюзивний шинний партнер – Nokian Tyres

Ексклюзивний партнер дитячої безпеки – Cybex

Паливний партнер – WOG

Юридичний партнер акції – юридична група LCF

Деталі акції на www.autoroku.ua

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.