03.10.2019
Прокладаємо трасу для другого тест-драйву претендетів в

Прокладаємо трасу для другого тест-драйву претендетів в "АвтоРоку 2020"

Ми активно готуємось до проведення другого тест-драйву професійним журі автомобільних журналістів в акції «Автомобіль Року в Україні». Нагадаємо, що в нашій акції є номінації як «Кращий легковий автомобіль» так і «Кращий кросовер». Саме для останніх ми прокладаємо спеціальну трасу, що здатна розкрити переваги такого типу авто, та дає змогу перевірити ходові якості SUV за межами асфальтових доріг.

Для прокладення такої траси потрібен автомобіль з неабиякими позашляховими здібностями. Бо не завжди ми з першого разу потрапляємо на нормальну дорогу. Доводиться і в піску порпатись, долати підступні ями та завали гілляк. Цього разу нашим помічником у такій непростій місії став новий пікап JAC T8. Великий (довжина 5,3 метри) рухає здавалось би невеликий турбодизельний двигун 2,0 л потужністю 104 к.с. Але 320 Нм крутного моменту він видає вже при 1600 обертах і гарно справляється з вагою авто. Завдяки кліренсу у 220 мм проблем з прохідністю теж небуло.

А що повний привід? Наші маршали, що прокладали трасу, сказали, що за майже 200 км на бездоріжжі передню вісь підключити довелось лише тричі:

  • щоб зрушити вгору, стоячи на щебені;
  • при попаданні задньої осі у пожежний рів, вкритий мохом;
  • при розвороті у глибокому піску.  Решту перешкод подолали на задньому приводі.

Нагадаємо, що наш наступний тест-драйв претендентів «АвтоРоку» відбудеться 17-18 жовтня неподалік Києва у мальовничих лісах та на березі «Київського моря».

 

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.