25.08.2021
Завтра пройде перший тест претендентів на звання

Завтра пройде перший тест претендентів на звання "Автомобіль року в Україні 2022"

Спочатку липня стартувала акція “Автомобіль року в Україні 2022” і вже завтра пройдуть перші попередні тести автомобілів претендентів на це звання. Тестувати нові моделі, зовсім недавно представлені на автомобільному ринку України, буде експертне журі.

Нагадаємо, що в акції беруть участь всі автомобілі, представлені на території України і офіційно почали продаватися в період з 25 листопада 2020 по 25 листопада 2021 року.

Отже, на перший тест приїдуть такі моделі:

Cupra Formentor
Haval Jolion
Mercedes-Benz C-Class
Mercedes-Benz EQC
Opel Crossland
Peugeot 208
Peugeot 3008 Hybrid4
Renault Captur
Seat Leon
Subaru Outback
Варто відзначити, що в першій десятці представлені автомобілі з різних класів, включаючи електромобілі та гібриди, а також новий бренд, що з’явився на ринку зовсім недавно. Крім того, в рамках попереднього тесту у експертного журі буде можливість вперше познайомитися (і протестувати) з новим Seat Leon. Не менш цікаві й інші моделі, і про кожну з них вже зовсім скоро ви зможете подивитися окремий огляд! Слідкуйте за анонсами на сайті “Автоцентр” і на Youtube каналі “Автомобіль Року в Україні”.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.