25.12.2023
BYD Dolphin став переможцем на AUTOBEST 2024

BYD Dolphin став переможцем на AUTOBEST 2024

Кожного року премія AUTOBEST визначає кращі автомобілі року у Європі за критерієм “Краща автомобільна покупка Європи”

І цього року переможцем став BYD Dolphin у тісній конкуренції з HYUNDAI KONA та JEEP AVENGER. 

Серед інших номінацій премії було відзначено:

SPORTBEST 2024 – Девід Річардс, колишній чемпіон світу з ралі, який очолював різні команди у Формули-1 та керував Aston Martin.

TECHNOBEST 2024 отримала компанія CATL за революційну батарею Shenxing. Shenxing – перша у світі акумуляторна батарея 4C LFP із надшвидкою зарядкою, яка здатна забезпечити 400 км пробігу за 10 хвилин заряджання, а також запас ходу понад 700 км на одній повній зарядці.

SMARTBEST 2024 отримав Lotus за свою систему Hyper OS. Система Hyper OS від Lotus використовує новітні технології від Qualcomm і Epic Games. Інноваційна двочіпова система забезпечує обчислювальну потужність на рівні сервера для швидкої обробки та роботи без затримок.

ECOBEST 2024 – переможцем став Citroën ë-C3, автомобіль, який відкриває нові території для електромобілів і робить їх доступними для багатьох, хто цікавиться електричною мобільністю.

SAFETYBEST 2024 отримали Continental за Detectable Jacket. Continental розробила новий матеріал для куртки, яка робить велосипедистів більш помітними для сенсорів найновіших транспортних засобів.

Детальні результати доступні на сайті www.autobest.org

Цікаво, як розподіляться голоси у акції Автомобіль року в Україні 2024, голосування за які вже розпочнеться 20 січня.

Інші новини

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.