23.09.2020
Ford Puma

Ford Puma

Модель Ford Puma – кросовер що займає в лінійці Ford місце між моделями Ecosport та Kuga. Цей новий компактний SUV має всі підстави стати надзвичайно популярним в Європі, завдяки співвідношенню своїх компактних розмірів та практичності. Пропорції кузова та обтічні форми роблять Ford Puma привабливим та пізнаваним. В обрисах одночасно легко впізнати спорідненість з Kuga.

Салон

В салоні Ford Puma виглядає сучасно та оснащений за останнім словом техніки. Тут і цифрова панель приладів з діагоналлю 12,3 дюйма, і сенсорний екран діагоналлю 8 дюймів до комплексу додаткових сервісів і функцій, доступних за допомогою мультимедійної системи SYNC 3 — кожен елемент створений для того, щоб зробити водіння якомога легшим і приємнішим.

Ford Puma пропонує достатній простір для зберігання. Задні сидіння складаються у співвідношенні 60/40 задля максимальної універсальності, а в складеному вигляді вони утворюють пласку підлогу. У багажному відсіку Puma знаходиться інноваційна новинка — нижнє відділення для перевезення вантажів під назвою MegaBox. Це додатковий простір для багажу, о того ж не обов’язково чистого. MegaBox оснащений зливною пробкою, що дозволяє легко мити його водою і без проблем зберігати мокре взуття чи брудне спортивне оснащення.

Двигун та КП

Для моделі Puma в Україні пропонується новітній двигун серії EcoBoost. При об‘ємі всього в 1,0 літри двигун з безпосередным впорскуванням та турбонадувом забезпечує потужність у 125 к.с. та крутний момент 200 Нм. При цьому витрати пального цього двигуна складають 5,0 л/100 км у змішаному циклі.

В Україні Ford Puma пропонується з 7-ступеневою автоматичною коробкою передач. Це роботизована трансмісія з двома зчепленнями.

Привід і підвіска

Арсенал підвищення прохідності Ford Puma як в більшості сучасних компактних кросоверів складається з підвищеного дорожного просвіту та коротких звісів кузова. Модель пропонується лише з приводом на передні колеса, що цілком виправдано. Так як характер цього авто більш динамічний і направлений на тих кому потрібна практичність та драйв. Відповідно налаштована і підвіска з незалежною передньою, та напівзалежною задньою віссю. Спортивність підкреслює і те, що для моделі доступні колеса з дисками до 19 дюймів!

Системи допомоги і безпеки

В арсеналі Ford Puma великий арсенал систем безпеки. Це активний круїз-контроль, із функцією зупинки та старту автоматично підтримує безпечну відстань до автомобіля попереду, навіть якщо той уповільнить рух до повної зупинки. Система Active Park Assist 2 повністю автоматизовано паркує авто після одного натискання кнопки. Є також система уникнення зіткнень з системою об’їзду перешкод , що попередять про потенційну небезпеку.

Ціна

Прайс нової версії Ford Puma в Україні стартує з відмітки 735 315 грн. за авто у версії Titanium. А топова версія Puma ST-Line Plus обійдеться в 841 155 грн.

Як ви вважаєте, які шанси в цієї новинки в АвтоРоку 2021? Залишайте ваші коментарі на facebook.com/autoroku

Тип кузова Універсал
Дверей/місць 5/5
Габарити Д/Ш/В, мм 4186/1805/1537
Колісна база, мм 2588
Об’єм багажника, л 456

 

Двигун 1.0 EcoBoost
Тип Бенз. з безп. впр., турбо
Об’єм, л 1,0
Потужність, к.с. 125
Крутний момент, Нм 200

 

 

 

 

Інші новинки 2020-2021

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.