23.10.2020
Bentley Flying Spur V8

Bentley Flying Spur V8

Bentley Flying Spur відтепер доступний з двигуном V8, як альтернатива W12.

Салон

Новий Flying Spur V8 пропонує перший обертовий дисплей Bentley, що підтримує Apple CarPlay® та відтворює фотореалістичні ландшафти за допомогою супутникових карт і завчасно попереджає про зміну дорожніх умов.

В стандартному оснащенні Flying Spur V8 входять 20- дюймові 10-спицеві пофарбовані легкосплавні диски, бейдж з символами крил і V8, та чотири вихлопні труби.

Інтер’єр нового Flying Spur V8 оздоблено як завжди натуральними та дорогими матеріалами. У стандартній комплектації пропонується деревина волоського горіха Crown Cut Walnut прямого зрізу для забезпечення сучасного фінішу. На вибір пропонується ще сім видів шпону та карбонове глянцеве покриття. Для підкреслення індивідуального вигляду салону можлива подвійна обробка для всіх типів шпону, а також виконання легендарних ліній Côtes de Genève на передній консолі (малюнок у вигляді хвиль на тонких листа алюмінію).

Обертаючий 3D-дисплей Bentley також доступний в новому Flying Spur V8. При натисканні кнопки запуску двигуна відкривається 12,3-дюймовий сенсорний екран, що відображає три цифрові вкладки, що налаштовуються індивідуально. Друга сторона дисплея показує три елегантних аналогових циферблата, що відображують зовнішню температуру, компас і хронометр.

Для тих, хто бажає відпочити від інтерактивних технологій і хоче влаштувати «цифрову детоксикацію», в нагоді стане третя сторона з безшовним дерев’яним шпоном.

Пасажирська задня частина салону оснащена абсолютно новим пультом дистанційного керування з сенсорним екраном. За допомогою пульта ви матимете доступ до налаштувань управління всіма жалюзі, функцією масажу на задньому сидінні і заднім клімат-контролем, а також керуванням попередньо встановленими конфігураціями, наприклад, освітленням салону (специфікація Mood Lighting).

Двигун

Flying Spur V8 з 4,0-літровим двигуном з подвійним турбонаддувом, має пікову потужність 550 к. с. і використовує двошвидкісні турбіни для досягнення максимального крутного моменту в 770. В двигуні V8 при низькому навантаженні вимикається чотири з восьми циліндрів, коли необхідний крутний момент нижче 235 Нм, а частота обертання двигуна менше 3000 об/хв. Ця зміна зовсім непомітна для пасажирів – час деактивації становить близько 20 мілісекунд. Витрату палива у V8 на 16% нижчі, в порівнянні з авто з двигуном W12.

Потужність V8 дозволяє прискорювати авто за 4,1 секунди до 100 км/год і досягати максимальну швидкість у 318 км/год. Для порівняння версія W12 має потужність у 635 к.с., крутний момент 900 Нм, прискорення до 100 км/год в неї займає 3,8 секунди, а максимальна швидкість сягає 333 км/год.

Підвіска

Пневматична підвіска Flying Spur V8 використовує трикамерні пневматичні елементи, повітряний об’єм яких на 60 відсотків більше за попереднє покоління Flying Spur. Це дає більше варіантів керування залежно від обраного водієм режиму: від спортивно-жорсткого до комфортної їзди люксового лімузина.

В якості опції доступна активна система захисту від крену Bentley Dynamic Ride і опціональне електронне управління Electronic All-Wheel Steering. Останнє підвищує стійкість авто на високій швидкості, і його маневреність у місті. Під час маневрів на низькій швидкості система направляє задні колеса в протилежному напрямку від передніх, і таким чином «скорочує колісну базу авто», зменшуючи радіус повороту. При маневрах на високій швидкості система скеровує задні колеса у тому ж напрямку, що і передні, підвищуючи стійкість і роблячи обгін і зміну смуги руху більш впевненими.

Інші новинки 2020-2021

Сайт використовує cookie файли для зручності сервісу та відображення інформації. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з правилами використання cookie файлів і політикою конфіденційності.